משרדים להשכרה תל אביב, חללי עבודה,חדרי ישיבות | פארק עתידים תל אביב

מעוטף עזה לתל אביב: משרדים ללא עלות לחברות סטארט-אפ מהדרום | וואלה נדל"ן 10.23

פארק עתידים תל אביב | רון איילון

פארק עתידים תל אביב מתגייס למען תושבי הדרום, והודיע כי הוא פותח את שעריו עבור חברות סטארט-אפ מהדרום והצפון, בעלי עסקים וכן כל מי שזקוק לעבוד בשקט, סמוך למרחב מוגן

פארק עתידים תל אביב, שבבעלות אוניברסיטת תל אביב ועיריית תל אביב-יפו, פותח בפני חברות סטארט-אפ ובעלי עסקים שהגיעו מהדרום למרכז בעקבות המלחמה, מתחם חללי העבודה משותפים וכן את המשרדים במעבדת החדשנות "סיטיזון". במקום ישנו צוות תפעול, כיבוד במהלך כל שעות היום וסביבת עבודה שבה עשרות חברות.

"חברת Yopi עשתה מעשה ראוי לציון כשבחרה לחזק את יישובי העוטף"

אייל גרין מנכ"ל פארק עתידים תל אביב: " אני שמח, שיכולנו לסייע לחברת Yopi להמשיך בפעילותה גם בתקופה הקשה זאת, בה הם אינם יכולים להגיע למשרדי מטה החברה בעוטף עזה. חברת Yopi עשתה מעשה ראוי לציון כשבחרה לחזק את יישובי העוטף, והחליטה לפעול דווקא משם. אנחנו נעניק לחברה את כל המעטפת הנדרשת לה כדי להמשיך בפעילותה העסקית. בנוסף אנחנו קוראים לעוד חברות ועסקים, להגיע לעבוד אצלינו בפארק ללא עלות לתקופת הלחימה". חמי ראם, מנכ"ל ושותף מייסד בחברת YOPI: "אני מודה לפארק עתידים על ההזדמנות להמשיך את עבודת המו"פ בחברה גם בעת המלחמה. מאז החלה המלחמה כל עובדי החברה נאלצו לעבוד מהבית עקב מיקומנו בקיבוץ ניר-עם הנמצא בחזית הלחימה. אנחנו מרגישים את הערבות ההדדית של החברה הישראלית ומרגישים מחובקים ע"י קהילת ההייטק של ATIDIM CONECT בקרית עתידים בתל-אביב".
דילוג לתוכן